Aktuálně

Vepřové hody v Kozlovně

 

Pečeně prase vepřové
jereskok / Pixabay

Od pátku do neděle ( 9. – 11. 2. 2018) si můžete přijít do Kozlovny pochutnat na zabijačkových specialitách.

Předkrm:

  • 150g – Světlá tlačenka s cibulí a octem,chléb – 49 ,–
  • 150g – Červená tlačenka s cibulí a octem,chléb – 49 ,–

Polévka:

  • 0.25l – Zabijačková s kroupami – 30 ,–

Hlavní jídla:

  • 200g – Domácí jaternice,kočičák – 95 ,–
  • 200g – Domácí jelítko,kočičák – 95 ,–
  • 200g – Domácí jaternička,hořčice,křen,chléb – 80 ,–
  • 200g – Domácí jelítko,hořčice,křen,chléb – 80 ,–
  • 300g – Ovarový talíř,hořčice,křen,chléb – 90 ,–
  • 400g – Teplý zabijačkový talíř (ovar,jazyk,srdce),hořčice,křen,chléb – 110 ,–
  • 600g – XXL Teplý zabijačkový talíř (jaternice,jelito,ovar,jazyk,srdce)hořčice,křen,chléb – 170 ,–
  • 500g – Studený zabijačkový talíř (jaternice,jelito,světlá a bílá tlačenka),hořčice,křen,chléb – 150 ,–
  • 150g – Moravský vrabec,kysané zelí,bramborový knedlík – 95 ,–
  • 150g – Zabijačkový guláš,houskový knedlík – 95 ,–

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

V nastavení souborů cookie na těchto webových stránkách je zvoleno „povolit soubory cookie“, abyste si mohli jejich prohlížení užít co nejlépe. Jestliže budete dále používat tyto webové stránky, aniž byste změnili nastavení souborů cookie, nebo kliknete na tlačítko „Přijmout“ níže, vyjadříte tak svůj souhlas s tímto nastavením.

Zavřít