

Od roku 2018 jsme začali vyrábět vlastní masné produkty a rozhodli se jít cestou prodeje našeho kvalitního masa a masných výrobků přímému spotřebiteli.
Ve sklepení našeho rodinného domu jsme vybudovali nový moderní masozpracující provoz, splňující všechny přísné hygienické parametry. Vyznáváme strategii, že masný výrobek má být pouze z masa, a ne z náhražek, které ostatní běžně používají. Složení všech našich výrobků je poměrně jednoduché, je to maso, sůl, koření. Všechny naše výrobky jsou zároveň bezlepkové. Při výrobě klademe důraz na původní technologické postupy, pracujeme s normami, které platily před padesáti lety, kdy žádné náhražky neexistovaly, a také s vlastní kreativitou. Některé výrobky jsme sami kompletně vytvořily a jsou naprostým originálem, například Jilemská klobása a Hovězí podkova. Jelikož naše výrobky neobsahují dodatečně vpichovanou vodu, což je u konkurence v dnešní době standard, mají podstatně delší trvanlivost a zároveň hmotnostně takovéhoto produktu dokážete sníst méně. Stačí vám tedy pět nožiček párků místo šesti. Dobu trvanlivosti ještě znásobujeme tím, že vše ukládáme do vakua. Pokud budete chtít u našich klobás ještě zintenzivnit chuť, stačí je prostě pověsit do pokojové teploty, kde proudí vzduch a ony bez problémů vyschnou, toto dokáže jenom dobře zpracovaná klobása z masa.
Snažíme se zákazníkovi nabídnout především naše velice kvalitní hovězí, které se vyloženě nabízí k výrobě steaků.
V naší prodejně můžete platit taktéž platební kartou
Provoz prodejny
Středa 9:00 – 11:00 | 13:00 – 17:00
Čtvrtek 9:00 – 11:00 | 13:00 – 17:00
Pátek 9:00 – 11:00 | 13:00 – 17:00
Sobota 8:00 – 11:00