14.7 C
Jindřichův Hradec
30.04. 2024
Články

Pomáhat můžete různými způsoby (DEJME DĚTEM ŠANCI)

Hradeczije.cz navázal v tomto měsíci spolupráci se neziskovou organizací Dejme dětem šanci. Rozhodli jsme se tak podporovat a poskytovat prezentaci jejím aktivitám a projektům určeným dětem, které nemohou vyrůstat se svými rodiči, jejich rodiče se o ně nemohou, neumějí nebo nechtějí starat. Jsme hrdí na to, že lidé z Dejme dětem šanci naši nabídku přijali, a my Vám můžeme představit jejich činnost a nadále přinášet informace, jak můžeme dětem z dětských domovů pomáhat my všichni!

Nezisková organizace DEJME DĚTEM ŠANCI již 10. rokem pomáhá dětem a mladým lidem z dětských domovů. Zaměřuje se zejména na podporu starších dětí a mladých lidí před jejich osamostatněním. Odchod z dětského domova je jednou z nejtěžších životních zkoušek, ale s pomocí jde všechno lépe.

Projekty DEJME DĚTEM ŠANCI se zaměřují na konkrétní děti a jejich potřeby.

Podporovatelé si tak mohou vybrat projekt, který je jim sympatický a podpořit dítě či mladého člověka, se kterým mají např. stejného koníčka. Forem pomoci je několik a výše příspěvku je libovolná. Přispět můžete jednorázově nebo formou pravidelných příspěvků. Způsob podpory, záleží na vašich možnostech a preferencích. Věřte, že žádný příspěvek není malý a každý příspěvek může udělat velký rozdíl v životech dětí z dětských domovů.

Pomáhat, spolu s námi, můžete na www.dejmedetemsanci.cz, kde najdete všechny potřebné informace i příběhy dětí, které DEJME DĚTEM ŠANCI podporuje. Děkujeme!

Tento rok jsme byli nuceni zrušit sportovně-zábavné odpoledne (nejen) Běháme pro děti, ale také tradiční setkání s podporovateli v rámci Benefičního večera.

Naštěstí nabízíme různé formy pomoci a podpory. Nyní nás můžete podpořit zakoupením lahodných adventních kalendářů a zároveň můžete zakoupit adventní kalendář i pro dítě z dětského domova!
Stačí si adventní kalendáře objednat na našem e-shopu a my vám je v průběhu následujícího měsíce doručíme.

Dětem je následně budeme odesílat do spolupracujících dětských domovů v listopadu. Pomozte nám udělat letošní Vánoce co nejsladší!
https://www.dejmedetemsanci.cz/eshop