14.7 C
Jindřichův Hradec
30.04. 2024
Články

PREVENT 99 vyvinul mobilní aplikaci pro sázkaře

Poradna pro nelátkové závislosti PREVENT vyvinula mobilní aplikaci pro sázkaře s názvem Deník hráče.

Aplikace má sloužit jako užitečný pomocník při sázení. Umí pohlídat, aby měl uživatel přehled o svých vkladech, výhrách, ale i prohrách. Lze v ní sledovat týdenní nebo měsíční statistiky, sázky různě editovat či nechat otevřené nebo nastavovat týdenní limity. Aplikace pak upozorní, jakmile bude nastavený limit překročen.

Sázení se může z koníčka vyvinout v závislost. Druhou část aplikace proto uživatel může využít v případě, pokud by měl pocit, že nemá hazard pod kontrolou a potřebuje pomoc.
Aplikace je provázaná s webem poradny www.neprohraj.se a je v ní také databáze ambulancí pro hráče v rámci celé republiky. Databáze uživatele snadno naviguje a propojí s pomocí.

Aplikace nevyžaduje žádnou registraci, je zcela anonymní a není propojená s žádným registrem. Vznikla za podpory Asociace provozovatelů kursových sázek.

Aplikace Deník hráče je zdarma ke stažení na Google Play a App Store.

Poradnu pro nelátkové závislosti PREVENT zřizuje a provozuje nezisková organizace PREVENT 99, která má za cíl pomáhat, předcházet a řešit úskalí spojená s dospíváním, péčí o děti a závislostním chováním.

ODKAZ na aplikaci ZDE