14.7 C
Jindřichův Hradec
30.04. 2024
Články

Husky KTW: již 20 let v Jindřichově Hradci

V Jindřichově Hradci, na výpadovce směrem na Novou Bystřici, se nachází závod Husky – KTW s.r.o. Jeho historie sahá až do roku 1999, kdy bylo KTW CZ založeno jako dceřinná firma KTW GmbH Waidhofen, jednoho z nejlepších výrobců vstřikovacích forem na světě. Firma rostla a v květnu 2011 se stala součástí Husky Injection Molding Systems. Husky Injection Molding SystemsLtd. je předním dodavatelem kompletních vstřikovacích zařízení a služeb pro plastikářský průmysl.

Husky KTW vyrábí vstřikovací formy pro nápojový a potravinářský průmysl, produkty kosmetického a osobního užití, produkty pro domácnost a kartonové uzávěry.

Naší vizí je být jednoznačnou světovou jedničkou ve vytváření hodnot pro naše zákazníky. Našim cílem je přeměna plánů našich zákazníků do špičkových řešení a zachování jedinečného designu konečného výrobku a jeho funkčnosti při co nejnižších nákladech.

Vstřikovací formaKonečný výrobek

 V současné době se celá výroba ze závodu v rakouském Waidhofenu an der Thaya přesouvá k nám do Jindřichova Hradce, což je pro nás příslib do budoucnosti, ale také velká výzva dokázat naše schopnosti.

Zaměstnáváme 141 zaměstnanců a naším cílem je mít kvalifikované zaměstnance, které bude jejich práce bavit a budou u nás spokojeni. Spolupracujeme také se školami SOŠ a SOU J.Hradec, COP Sezimovo Ústí a SPŠ Pelhřimov. Dáváme tak možnost uplatnění čerstvým absolventům strojírenských oborů.

Posláním Husky je udržet naše zákazníky v čele, o čemž svědčí naše motto „Keeping our customers in the lead“. Dokazuje to náš závazek k nejvyšším standardům kvality našich výrobků, služeb a každodenního kontaktu se zákazníkem.

Kde Husky KTW najdete: