Aktuálně

Adventní a zvěřinové menu v restauraci Pod Zámkem

PŘEDKRMY

Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé s Hennessy koňakem, švestkovo- brusinkové chutney.

Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy, podávaná s rukolou a čerstvým kozím sýrem.

Tradiční vinná klobáska , podávaná s domácí cibulovou marmeládou, jindřichohradecký chléb.

POLÉVKY

Jemný kaštanový krém s hříbky a máslovými krutonky.

Dýňový krém se zázvorem a kokosovým mlékem, podávaný s pečeným cuketovým „Julienne“a kapkami zeleného dýňového oleje.

HLAVNÍ CHODY

Steak z jeleního hřbetu podávaný s batátovými hranolkami, glazírovaný černý kořen a ostružinový demi-glass.

Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu, podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety.

Roastbeef z uruguayského nízkého roštěnce, steakové hranolky a domácí tatarská omáčka.

Filet z candáta pečený na bílém víně s hladkolistou petrželí a sušenou šunkou, fazolové lusky restované na másle a
jemný šťouchaný brambor.

Vepřová panenka pečená v parmské šunce, plněná kaštany a šalvějí, podávaná s omáčkou z portského vína a šťouchanými brambory.

Telecí řízek podávaný s lehkým bramborovým salátem.

Tradiční vinná klobáska podávaná s jemnou bramborovou kaší a domácí cibulovou marmeládou.

DEZERTY

Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

V nastavení souborů cookie na těchto webových stránkách je zvoleno „povolit soubory cookie“, abyste si mohli jejich prohlížení užít co nejlépe. Jestliže budete dále používat tyto webové stránky, aniž byste změnili nastavení souborů cookie, nebo kliknete na tlačítko „Přijmout“ níže, vyjadříte tak svůj souhlas s tímto nastavením.

Zavřít