PŘEDKRMY
Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé s Hennessy koňakem, švestkovo- brusinkové chutney.
Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy, podávaná s rukolou a čerstvým kozím sýrem.
Tradiční vinná klobáska , podávaná s domácí cibulovou marmeládou, jindřichohradecký chléb.
POLÉVKY
Jemný kaštanový krém s hříbky a máslovými krutonky.
Dýňový krém se zázvorem a kokosovým mlékem, podávaný s pečeným cuketovým „Julienne“a kapkami zeleného dýňového oleje.
HLAVNÍ CHODY
Steak z jeleního hřbetu podávaný s batátovými hranolkami, glazírovaný černý kořen a ostružinový demi-glass.
Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu, podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety.
Roastbeef z uruguayského nízkého roštěnce, steakové hranolky a domácí tatarská omáčka.
Filet z candáta pečený na bílém víně s hladkolistou petrželí a sušenou šunkou, fazolové lusky restované na másle a
jemný šťouchaný brambor.
Vepřová panenka pečená v parmské šunce, plněná kaštany a šalvějí, podávaná s omáčkou z portského vína a šťouchanými brambory.
Telecí řízek podávaný s lehkým bramborovým salátem.
Tradiční vinná klobáska podávaná s jemnou bramborovou kaší a domácí cibulovou marmeládou.
DEZERTY
Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach.