Aktuálně

Podzimní menu v restauraci Pod Zámkem (fotogalerie)

NOVINKY z našeho „pozimního menu“ jsou tu!!! Co si dáte?

  • Kachní rillet, podávané na opečeném chlebu, švestkovo-brusinkové chutney
  • Dýňový krém se zázvorem a kokosovým mlékem, podávaný s pečenými dýňovými semínky a kapkami zeleného dýňového oleje
  • Jelení svíčková pečená ve slanině, glazírovaný černý kořen v medovo-hořčicovém másle , šalotky v portském víně , domácí bramborové krokety
  • Dančí hřbet pečený na jalovci a bylinkách, podávaný v perníkové krustě s jemným dýňovým pyré a omáčkou z portského vína

PŘIJĎTE SI NACPAT BŘÍŠKA

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

V nastavení souborů cookie na těchto webových stránkách je zvoleno „povolit soubory cookie“, abyste si mohli jejich prohlížení užít co nejlépe. Jestliže budete dále používat tyto webové stránky, aniž byste změnili nastavení souborů cookie, nebo kliknete na tlačítko „Přijmout“ níže, vyjádříte tak svůj souhlas s tímto nastavením.

Zavřít