15.2 C
Jindřichův Hradec
26.04. 2024
Články

Představení podzimního menu v restauraci Pod Zámkem

Přijďte ochutnat něco dobrého z nového podzimního menu restaurace Pod Zámkem

Foto: Martin Kozák

Restaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod ZámkemRestaurace Pod Zámkem

 

Speciální podzimní menu

PŘEDKRMY

Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé provoněným Hennessy koňakem podávaná na dýňovém pyré.

Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy s rukolou a čerstvým kozím sýrem.

POLÉVKY

Krémová polévka z pečené červené řepy zjemněná
Creme Fraiche, koláček z listového těsta sypaný lněným semínkem.

HLAVNÍ CHODY

Medailonky z jelení svíčkové s dýňovým pyré, omáčka z portského vína, černý kořen glazírovaný v medovo-hořčicovém másle.

Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety.

Grilované kachní prso, švestkový demi-glaceé, zeleninovo-batátové hranolky.

Tmavá treska se slunečnicovou krustou podávaná
na celerovém lůžku s omáčkou Buerre Blanc.

SALÁTY

Salát s čerstvým kozím sýrem, grilovanou hruškou, hroznovým vínem, vlašskými ořechy , medovo-limetkovým dresinkem a balzamikovou redukcí.

DEZERTY

Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach.


Penzion a restaurace Pod Zámkem