Přijďte ochutnat něco dobrého z nového podzimního menu restaurace Pod Zámkem.
Foto: Martin Kozák
Speciální podzimní menu
PŘEDKRMY
Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé provoněným Hennessy koňakem podávaná na dýňovém pyré.
Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy s rukolou a čerstvým kozím sýrem.
POLÉVKY
Krémová polévka z pečené červené řepy zjemněná
Creme Fraiche, koláček z listového těsta sypaný lněným semínkem.
HLAVNÍ CHODY
Medailonky z jelení svíčkové s dýňovým pyré, omáčka z portského vína, černý kořen glazírovaný v medovo-hořčicovém másle.
Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety.
Grilované kachní prso, švestkový demi-glaceé, zeleninovo-batátové hranolky.
Tmavá treska se slunečnicovou krustou podávaná
na celerovém lůžku s omáčkou Buerre Blanc.
SALÁTY
Salát s čerstvým kozím sýrem, grilovanou hruškou, hroznovým vínem, vlašskými ořechy , medovo-limetkovým dresinkem a balzamikovou redukcí.
DEZERTY
Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach.