Aktuálně

Představení podzimního menu v restauraci Pod Zámkem

Přijďte ochutnat něco dobrého z nového podzimního menu restaurace Pod Zámkem

Foto: Martin Kozák

  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem
  • Restaurace Pod Zámkem

 

Speciální podzimní menu

PŘEDKRMY

Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé provoněným Hennessy koňakem podávaná na dýňovém pyré.

Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy s rukolou a čerstvým kozím sýrem.

POLÉVKY

Krémová polévka z pečené červené řepy zjemněná
Creme Fraiche, koláček z listového těsta sypaný lněným semínkem.

HLAVNÍ CHODY

Medailonky z jelení svíčkové s dýňovým pyré, omáčka z portského vína, černý kořen glazírovaný v medovo-hořčicovém másle.

Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety.

Grilované kachní prso, švestkový demi-glaceé, zeleninovo-batátové hranolky.

Tmavá treska se slunečnicovou krustou podávaná
na celerovém lůžku s omáčkou Buerre Blanc.

SALÁTY

Salát s čerstvým kozím sýrem, grilovanou hruškou, hroznovým vínem, vlašskými ořechy , medovo-limetkovým dresinkem a balzamikovou redukcí.

DEZERTY

Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach.


Penzion a restaurace Pod Zámkem