Přijďte ochutnat něco dobrého z nového podzimního menu restaurace Pod Zámkem.
Foto: Martin Kozák
Speciální podzimní menu
PŘEDKRMY
Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé, provoněným Hennessy koňakem, švestkovo- brusinkové chutney
80g 130,- Kč
Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy, podávaná s rukolou a čerstvým kozím sýrem
100g 120,- Kč
POLÉVKY
Dýňový krém se zázvorem a kokosovým mlékem, podávaný s pečeným cuketovým „Julienne“a kapkami zeleného dýňového oleje
65,- Kč
HLAVNÍ CHODY
Steak z jeleního hřbetu podávaný s batátovými hranolkami, glazírovaný černý kořen a ostružinový demi-glass
150g 360,-Kč
Srnčí medailonky na jalovci a bylinkách, jemné celerové pyré, pečená kořenová zelenina a omáčka z portského vína
150g 340,-Kč
Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu, podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety
150g 340,-Kč
Sumeček z jihočeského rybníka s pyré z brambor a černého kořene a na másle restovaným romanescem
150g 320,-Kč
Konfitované kachní stehno podávané s bylinkovým knedlíkem a sladkým červeným zelím
350 – 400g 245,- Kč
DEZERTY
Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach
85,- Kč