20 C
Jindřichův Hradec
29.04. 2024
Články

Představení podzimního menu v restauraci Pod Zámkem

Přijďte ochutnat něco dobrého z nového podzimního menu restaurace Pod Zámkem

Foto: Martin Kozák


Speciální podzimní menu

PŘEDKRMY

Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé, provoněným Hennessy koňakem, švestkovo- brusinkové chutney
80g 130,- Kč

Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy, podávaná s rukolou a čerstvým kozím sýrem
100g 120,- Kč

POLÉVKY

Dýňový krém se zázvorem a kokosovým mlékem, podávaný s pečeným cuketovým „Julienne“a kapkami zeleného dýňového oleje
65,- Kč

HLAVNÍ CHODY

Steak z jeleního hřbetu podávaný s batátovými hranolkami, glazírovaný černý kořen a ostružinový demi-glass
150g 360,-Kč

Srnčí medailonky na jalovci a bylinkách, jemné celerové pyré, pečená kořenová zelenina a omáčka z portského vína
150g 340,-Kč

Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu, podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety
150g 340,-Kč

Sumeček z jihočeského rybníka s pyré z brambor a černého kořene a na másle restovaným romanescem
150g 320,-Kč

Konfitované kachní stehno podávané s bylinkovým knedlíkem a sladkým červeným zelím
350 – 400g 245,- Kč

DEZERTY

Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach
85,- Kč


Penzion a restaurace Pod Zámkem