Aktuálně

Představení podzimního menu v restauraci Pod Zámkem

Přijďte ochutnat něco dobrého z nového podzimního menu restaurace Pod Zámkem

Foto: Martin Kozák


Speciální podzimní menu

PŘEDKRMY

Restovaná kachní jatérka marinovaná v silném telecím glaceé, provoněným Hennessy koňakem, švestkovo- brusinkové chutney
80g 130,- Kč

Pečená červená řepa s medem a vlašskými ořechy, podávaná s rukolou a čerstvým kozím sýrem
100g 120,- Kč

POLÉVKY

Dýňový krém se zázvorem a kokosovým mlékem, podávaný s pečeným cuketovým „Julienne“a kapkami zeleného dýňového oleje
65,- Kč

HLAVNÍ CHODY

Steak z jeleního hřbetu podávaný s batátovými hranolkami, glazírovaný černý kořen a ostružinový demi-glass
150g 360,-Kč

Srnčí medailonky na jalovci a bylinkách, jemné celerové pyré, pečená kořenová zelenina a omáčka z portského vína
150g 340,-Kč

Panenská svíčková z divočáka pečená na tymiánu, podávaná s hříbkovou omáčkou a brusinkovou redukcí, domácí bramborové krokety
150g 340,-Kč

Sumeček z jihočeského rybníka s pyré z brambor a černého kořene a na másle restovaným romanescem
150g 320,-Kč

Konfitované kachní stehno podávané s bylinkovým knedlíkem a sladkým červeným zelím
350 – 400g 245,- Kč

DEZERTY

Horké švestky se slaným karamelem, vanilkovou zmrzlinou a perníkový prach
85,- Kč


Penzion a restaurace Pod Zámkem

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

V nastavení souborů cookie na těchto webových stránkách je zvoleno „povolit soubory cookie“, abyste si mohli jejich prohlížení užít co nejlépe. Jestliže budete dále používat tyto webové stránky, aniž byste změnili nastavení souborů cookie, nebo kliknete na tlačítko „Přijmout“ níže, vyjadříte tak svůj souhlas s tímto nastavením.

Zavřít