8.5 C
Jindřichův Hradec
29.03. 2024
Články

Jarní prázdniny v bazénu Jindřichův Hradec

Bazén a aquapark Jindřichův Hradec

Otevírací doba Plaveckého bazénu Jindřichův Hradec se mění v týdnu od 14. do 20. března, na který připadají Jarní prázdniny okresu Jindřichův Hradec.

Bazény mají otevřeno denně od 10 do 20 hodin, otevírací doba saun v suterénu (14.30 – 21.00 hod.) ani jejich režim využití se v tomto týdnu nemění. V sobotu 19. března od 9 do 10 hodin, stejně jako každou další sobotu v březnu, se uskuteční oblíbené Sobotní koupání pro děti do 1 roku věku s rodiči.

Právě těchto 7 dní je ideální příležitostí využívat prostory bazénů v nezvykle klidných podmínkách jak například pro maminky na mateřské dovolené, tak pro rekreační plavce, atd. O jarních prázdninách se totiž nekonají kurzy Plavecké školy Jindřichův Hradec, zrušena je povinná výuka plavání a sportovní tréninky se odehrávají minimálně.

Po celou otevírací dobu (10 až 20 hod.) jsou tak pro veřejnost bez omezení k dispozici všechny bazény včetně dětských a sportovního bazénu 25 m. Po euforické únorové vlně návštěvnosti, která se v průměru pohybovala kolem tisícovky osob za den, tak jedno z nejvyužívanějších zařízení ve městě může nabídnout komfortní podmínky pro pohodovou návštěvu.

Marcela Kůrková