
V penzionu Pod Zámkem si pro vás letos nachystali svatomartinské menu. Kromě předkrmu a dezertu se můžete těšit na specialitu podniku „Konfitované husí stehno podávané s bylinkovým karlovarským a s bramborovým knedlíkem, sladké červené perníkové zelí s jablíčkem“.
MENU
PŘEDKRM
- Domácí paštika z drůbežích jater, podávaná na variací baby salátů s brusinkovým přelivem s portským vínem – 140,-Kč
SPECIALITA PODNIKU
- Konfitované husí stehno podávané s bylinkovým karlovarským a s bramborovým knedlíkem, sladké červené perníkové zelí s jablíčkem 450g – 380,- Kč
DEZERT
- Horké švestky ve slaném karamelu s vanilkovou zmrzlinou, perníkový prach – 125,-Kč

Penzion a restaurace Pod Zámkem
Útulné, romantické pokoje v historickém domě s neopakovatelnou atmosférou, přímo nad řekou Nežárkou s výhledem na řeku a jindřichohradecký zámek. Perfektní poloha, v centru města a přitom v klidné zóně, bez nežádoucího hluku městského centra. Fantazie…
Více o mě...