-1 C
Jindřichův Hradec
19.04. 2024
Články

Svatomartinské menu v penzionu Pod Zámkem

V penzionu Pod Zámkem si pro vás letos nachystali svatomartinské menu. Kromě předkrmu a dezertu se můžete těšit na specialitu podniku „Konfitované husí stehno podávané s bylinkovým karlovarským a s bramborovým knedlíkem, sladké červené perníkové zelí s jablíčkem“.

MENU

PŘEDKRM

  • Domácí paštika z drůbežích jater, podávaná na variací baby salátů s brusinkovým přelivem s portským vínem – 140,-Kč

SPECIALITA PODNIKU

  • Konfitované husí stehno podávané s bylinkovým karlovarským a s bramborovým knedlíkem, sladké červené perníkové zelí s jablíčkem 450g – 380,- Kč

DEZERT

  • Horké švestky ve slaném karamelu s vanilkovou zmrzlinou, perníkový prach – 125,-Kč