V penzionu Pod Zámkem si pro vás letos nachystali svatomartinské menu. Kromě předkrmu a dezertu se můžete těšit na „Husí stehno pečené na sádle s kmínem metodou sous-vide, podávané s bylinkovým karlovarským a bramborovým knedlíkem, sladké červené perníkové zelí s jablíčkem“.
MENU
PŘEDKRM
- Domácí paštika z drůbežích jater s portským vínem a brusinkami, podávaná s omáčkou z lesních plodů, jindřichohradecký chléb – 145,-Kč
HLAVNÍ CHOD
- Husí stehno pečené na sádle s kmínem metodou sous-vide, podávané s bylinkovým karlovarským a bramborovým knedlíkem, sladké červené perníkové zelí s jablíčkem 450g – 395,- Kč
DEZERT
- Horké švestky ve slaném karamelu s vanilkovou zmrzlinou, perníkový prach – 125,-Kč
- Teplý domácí jablečný koláč, podávaný se slaným karamelem a vanilkovou zmrzlinou, perníkový prach – 125,-Kč
Penzion a restaurace Pod Zámkem
Útulné, romantické pokoje v historickém domě s neopakovatelnou atmosférou, přímo nad řekou Nežárkou s výhledem na řeku a jindřichohradecký zámek. Perfektní poloha, v centru města a přitom v klidné zóně, bez nežádoucího hluku městského centra. Fantazie…
Více o mě...