21.9 C
Jindřichův Hradec
30.04. 2024
Články

Tipy na vánoční dárky a Kolo štěstí ve Footmarku

Od pondělí 16.12. do konce roku 2019 si každý může vytočit slevu na celý nákup 1- 24 %.

Losovací soutěž:
Při nákupu nad 1000 Kč od 16.12.2019 do 31.1. 2020 vás zařadíme do losovačky o oblíbené pantofle Peter Legwood, nebo o poukázku na nákup v hodnotě 1000 Kč. Tak neváhejte přijít zkusit štěstí.

 

Tipy na Vánoční dárky

🎄Milý Ježíšku. Jestli ještě nemáš všechny dárky, tak zaběhni k nám. My ti poradíme.🎄

☃️ Bestseller letošních Vánoc jsou pantofle na míru Peter Legwood. Zakoupit můžete poukázku, nebo i pantofle samotné a po svátcích je obdarovanému rádi nahřejeme a upravíme.


☃️ Samozřejmě vybírat můžete ze široké nabídky bosobot. Pokud si ale nejste jistý velikostí, nebo barvou, poukázkou nic nezkazíte. Jestli si Ježíšek přece jen troufne přímo na boty a náhodou se netrefí, nejpozději do 7.1. je můžete nenošené přijít na prodejnu vyměnit za jiné.


☃️ Další peckou pro letošní Vánoce jsou ortopedické podložky Muffik. Můžete si libovolně namixovat barvu, tvrdost, nebo typ povrchu. Pomáhají uvolňovat emocionální napětí a přispívají ke správnému vývoji dětské nohy a při rozvoji pohybových a poznávacích funkcí. Blahodárný vliv mají i na dospěláky. Minulý týden nám přišla vééééélká zásoba, takže bude z čeho vybírat.


☃️ Nejenom dámy potěší korálky z minerálů L4T, které zároveň pomáhají želvám a oceánům desíti procenty z prodejní ceny.


☃️Pro kreativce máme set na výrobu vlastních huarache sandálů.


☃️Kdy jindy si dopřát klid u knížky? Rozhodně mezi svátky. A proč si rovnou nepřečíst, jak to s těma nožičkama je?


☃️Super dárek nejen pro sportovce. Deodorizéry SmellWell odstraňují zápach a vlhkost nejemom z bot. Hojně je využijí například sportovci do batohů s výstrojí a pod., nebo si je můžete dát i do auta. (Sama jsem si je tam dala, jeden na palubovku, druhý k řadící páce a ještě jsem neměla zamlžená, nebo zamrznutá okna zevnitř. A zároveň už necítím „zatuchlou“ klimošku…)


☃️Určitě někoho potěší i profesionální péče na obuv (nejen, použít ji lze například i na kabelky, kabátky, nebo sedačky v autě) od značky Pedag. Je jednoduše aplikovatelná a hlavně funkční. V prodejně vám rádi poradíme, jak se o obuv řádně starat. Já například zbožňuji čistící ubrousky Yes. Pár jich nosím v kabelce. A když si holky zašpiní boty, ale i třeba zaprasí sedačky v autě (maminky můj slovník chápou 😛 ), nebo si kecnou něco na bundu, jeden vytáhnu a pár pohyby vyčistím.


☃️No a pod žádným 🎄nemůže chybět alespoň jeden měkký dárek. Tak proč ne rovnou super ponožky z Valašska s vlnou, které jsou krásně prostorné a hřejivé, nebo funkční z Outlastem z Táborského Littleangel. Od této značky máme například i doplňky z oblíbené kolekce Mazlík – čepičky, nákrčníky, rukavičky, které můžete krásně sladit.

Dagmar Krupicová – Footmark